Een gerechtsdeurwaarder kan meer

Wanneer u klanten heeft die niet kunnen of willen betalen, is het verstandig om een incassobureau in te schakelen. Zij kunnen incasso’s opstellen en aanmaningen sturen. Wanneer dit niet voldoende is om uw geld te krijgen, kunt u een gerechtsdeurwaarder inschakelen. In Amersfoort en omgeving bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres. Wij hebben als gerechtsdeurwaarder kennis van de gerechtelijke procedures rondom executie en invordering. Wij kunnen dagvaardingen sturen en verweerschriften schrijven. Wanneer dit niet voldoende is kunnen wij ook executoriale maatregelen treffen, zoals beslaglegging op loon, banktegoeden of boedel. Bij De vakman heeft u het voordeel dat wij u zowel met de minnelijke als de gerechtelijke procedure van dienst kunnen zijn.

Wij zijn aangesloten bij SGH Groep

De vakman in Amersfoort is aangesloten bij de SGH Groep. Dit is een samenwerkingsverband van meerdere deurwaarderskantoren in Nederland. Door deze nauwe samenwerking worden de kwaliteiten van alle afzonderlijke kantoren gebundeld. Hierdoor kunnen wij u snel en efficiënt van dienst zijn, waarbij wij proberen de incassokosten voor u zo laag mogelijk te houden.

Heeft u last van klanten die niet willen betalen? Of wilt u graag een incassobureau inschakelen voor uw debiteurenbeheer? Schakel in Amersfoort en omgeving De vakman in. Wij zijn u graag van dienst.