Uw professionele deurwaarder in Nijkerk

Heeft u een klant die achterloopt met zijn betalingen? Of geeft uw klant aan dat hij niet wil of kan betalen? Dan kunt u enkele stappen ondernemen om uw geld te krijgen. U kunt er meerdere malen achteraan bellen, herinneringen sturen en zelfs aanmaningen sturen. Wanneer u hier niet voldoende kennis van of tijd voor heeft, kunt u dit ook overlaten aan een professionele deurwaarder.

Schakel een incassobureau in

Een incassobureau of deurwaarder kan u helpen om het geld te krijgen waar u recht op heeft. Wanneer u te maken heeft met debiteuren die een grote betalingsachterstand hebben, kan een specialist u helpen om de betaling te innen. Wachten op uw geld voor geleverde producten of diensten is namelijk niet alleen erg vervelend, maar kan er ook voor zorgen dat uw eigen liquiditeit in gevaar komt. In Nijkerk en omgeving staat De vakman daarom graag voor u klaar.

De vakman

Wij hebben jarenlange ervaring en veel kennis van de Nederlandse wet en het Nederlands recht. Het loont daarom om ingewikkelde zaken, zoals dagvaardingen en executies, over te laten aan een professioneel en deskundig incassobureau. In Nijkerk bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan direct contact met ons op door te bellen met 033 - 799 92 10. Of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier